Restaurant Pomze Parijs

Het restaurant Pomze, gevestigd aan de boulevard Haussmann in Parijs, heeft meer dan 10 jaar ervaring met Franse ciders en het combineren van deze ciders met eten. In het restaurant zijn meer dan 30 speciaal geselecteerde ciders te koop, afkomstig uit verschillende regio’s in Frankrijk. Ze zijn gemaakt van het sap van speciale cider appels en afkomstig van kleine producenten. Er wordt geen geconcentreerd sap gebruikt of water toegevoegd.

Een aantal van deze ciders wordt sinds kort door Pomze onder eigen label verkocht. Appels en Peren importeert en verkoopt de ciders van Pomze in Nederland. Het betreft ciders uit de streken Pays d’Auge (Normandië), Bessin (Normandië), Morbihan (Bretagne), Cornouaille (Bretagne) en Pays d’Othe (zuidelijke Champagnestreek) . Een uniek assortiment kwaliteitsciders die kenmerkend zijn voor de streek waar ze vandaan komen!

De ciders zijn door de producenten op locatie gebotteld voor Pomze. De flessen zijn eenvoudig en het etiket is ingetogen; volgens de eigenaar van Pomze om: ‘de aandacht niet af te leiden van de inhoud van de fles!’
Hij hoopt zijn reeks ciders de komende tijd nog verder uit te breiden.

www.pomze.com